1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הגזרים, הפלפל האדום והקישוא וממשיכים לטגן תוך ערבוב מתמיד במשך כ-5 דקות.
4. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
5. מזיזים את הירקות לצד המחבת ומניחים את פילי הבורי במרכז המחבת.
6. מטגנים את הפילים כ-3 דקות מכל צד עד שהם מבושלים היטב.
7. מוסיפים את רוטב הסויה, מלח, פלפל ומיץ הלימון ומערבבים בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
8. מסירים מהאש ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל לפני ההגשה.