1. מתחילים בהכנת התרד: שוטפים את התרד היטב ומייבשים אותו. קוצצים את השום לפרוסות דקות.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית. מוסיפים את השום ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את התרד למחבת ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתרד מתרכך ומאבד מנפחו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מוציאים את התרד מהמחבת ושומרים בצד.
4. באותה מחבת, מוסיפים כף שמן זית נוספת ומחממים על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את פילה האמנון במלח ופלפל משני הצדדים.
5. מניחים את הפילטים במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מבשלים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך פריך וזהוב.
6. הופכים את הפילטים ומוסיפים כף חמאה למחבת. ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
7. מחזירים את התרד למחבת ומוסיפים מיץ לימון. מערבבים בעדינות כדי לשלב את כל הטעמים.
8. מגישים את הפילטים עם התרד והשום מעל, ומטפטפים מעט שמן זית נוסף אם רוצים.