1. מתחילים בהכנת הציפוי: בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם עם הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל.
2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם החרדל ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מכינים את הפילה: מייבשים את פילה האמנון עם נייר סופג ומפזרים מעט מלח ופלפל.
4. טובלים כל פילה בקמח, מנערים את העודפים, טובלים בתערובת הביצים ולבסוף מצפים בפירורי הלחם.
5. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
6. מטגנים את הפילה במחבת במשך 3-4 דקות מכל צד עד שהציפוי זהוב ופריך.
7. מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
8. מגישים חם עם פרוסות לימון בצד לקישוט.