1. תחילה, נשטוף את פילה האמנון היטב תחת מים זורמים ונייבש אותם בעדינות עם נייר סופג.
2. נניח את הפילטים בקערה ונוסיף את מיץ הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה והבזיליקום. נערבב היטב כדי שהטעמים ייספגו בדג.
3. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. נוסיף כף מים למחבת כדי למנוע הידבקות.
4. נניח את הפילטים במחבת החמה ונבשל כל צד כ-5-7 דקות, עד שהדג מתבשל היטב ומקבל צבע זהוב.
5. נמליח ונפלפל לפי הטעם ונגיש חם עם תוספת של עשבי תיבול טריים מעל.