1. מתחילים בהכנת האטריות: מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן עד שהן רכות אך עדיין נגיסות. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול. מניחים בצד.
2. מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את השום והפלפלים החריפים ומטגנים עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד שהוא שקוף ורך.
4. מוסיפים את פילה הדג למחבת ומטגנים עד שהוא מבושל היטב מכל הצדדים. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
5. מוסיפים למחבת את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר החום ורוטב הצדפות. מערבבים היטב עד שהסוכר נמס והרוטב מתחיל לבעבע.
6. מחזירים את האטריות למחבת ומערבבים היטב עם הרוטב כך שהן מצופות באופן אחיד.
7. מוסיפים את עלי הבזיליקום והכוסברה ומערבבים בעדינות.
8. מחזירים את הדג למחבת ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הדג.
9. מוסיפים את מיץ הליים, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים פעם נוספת.
10. מגישים חם עם תוספת של עלי בזיליקום טריים לקישוט.