1. הכינו את כל המרכיבים מראש כדי להבטיח הכנה מהירה ויעילה.
2. מלאו כוסות גבוהות בקרח עד חצי הגובה. הקרח יקרר את המשקה ויוסיף לו רעננות.
3. בכל כוס, מזגו רבע כוס ערק. הערק הוא הבסיס האלכוהולי של המשקה ונותן לו את הטעם הייחודי שלו.
4. הוסיפו לכל כוס חצי כוס מיץ תפוחים טבעי. המיץ מוסיף מתיקות טבעית ומאזן את הטעם החזק של הערק.
5. מלאו את הכוסות בסודה עד הסוף. הסודה מוסיפה בועות ורעננות למשקה.
6. ערבבו בעדינות את המשקה בעזרת כף ארוכה כדי לשלב את כל המרכיבים יחד.
7. לקישוט, הוסיפו פרוסת תפוח ועלי נענע לכל כוס. הקישוט לא רק מוסיף יופי למשקה, אלא גם ניחוח מרענן.
8. הגישו מיד ותיהנו מהשילוב המושלם של טעמים!