1. התחילו בהכנת הנענע המוקפצת: חממו מחבת קטנה על אש בינונית והוסיפו את עלי הנענע. הקפיצו אותם קלות במשך 1-2 דקות עד שהם מתחילים לשחרר את הארומה שלהם. היזהרו לא לשרוף אותם.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הערק עם מיץ הלימון והסוכר. ערבבו היטב עד שהסוכר נמס לחלוטין.
3. הוסיפו את הנענע המוקפצת לתערובת הערק והלימון וערבבו בעדינות כדי לשלב את הטעמים.
4. מלאו כוסות הגשה בקרח כתוש ושפכו מעל את תערובת הערק והנענע.
5. קשטו כל כוס בפרוסת לימון והגישו מיד.