1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל בינוני ומניחים בתבנית אפייה גדולה.
3. מערבבים את שמן הזית, הפפריקה, השום, המלח, הפלפל והרוזמרין בקערה קטנה.
4. משפשפים את העוף בתערובת התבלינים מכל הצדדים ומניחים אותו על תפוחי האדמה בתבנית.
5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור למשך 45 דקות.
6. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 15 דקות עד שהעוף מזהיב ותפוחי האדמה רכים.
7. מוציאים מהתנור ומניחים לעוף לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה.