1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. בקערה גדולה, מערבבים את החרדל, הדבש, שמן הזית והשום הכתוש עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מתבלים את כרעי העוף במלח ופלפל לפי הטעם.
4. טובלים כל כרע עוף בתערובת החרדל והדבש, ומוודאים שכל חלקי העוף מכוסים היטב.
5. מניחים את כרעי העוף בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
6. מפזרים מעל את הרוזמרין הקצוץ.
7. אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, או עד שהעוף זהוב ומבושל היטב.
8. מגישים חם לצד תוספת אהובה כמו אורז או תפוחי אדמה.