1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ.
2. בקערה גדולה, מערבבים את גבינת הריקוטה עם הדבש והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהן נטמעות בתערובת.
4. מוסיפים את תמצית הווניל וקליפת הלימון המגוררת ומערבבים היטב.
5. מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לתערובת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עדין, עד לקבלת בלילה אחידה.
6. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים בעדינות.
7. מקפלים את אגוזי המלך הקלויים לתוך הבלילה, שומרים מעט לקישוט.
8. יוצקים את הבלילה לתבנית המשומנת ומפזרים מעל את שארית אגוזי המלך.
9. אופים בתנור שחומם מראש כ-60 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
10. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגה להתקרר בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.