1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והסוכר. מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
2. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתחילה להתגבש.
3. מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק אחיד.
4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
5. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
6. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח לעובי של כ-0.5 ס"מ.
7. בעזרת חותכן עוגיות עגול, קורצים עיגולים מהבצק.
8. מניחים מעט שוקולד קצוץ במרכז כל עיגול ומקפלים את הבצק מעל השוקולד ליצירת כדור קטן.
9. מסדרים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשאירים רווחים ביניהם.
10. אופים בתנור שחומם מראש כ-15-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות קלות.
11. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני שמפזרים מעל אבקת סוכר לקישוט.