1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את קמח הקטניות, אבקת הקקאו, סוכר הקוקוס, אבקת האפייה והמלח.
3. הוסיפו את שמן הקוקוס המומס, חלב השקדים ותמצית הווניל וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
4. אם רוצים, הוסיפו את השוקולד צ'יפס וערבבו בעדינות.
5. בעזרת כף, הניחו תלוליות מהתערובת על נייר האפייה, והשאירו מרווחים בין כל עוגיה.
6. אפו בתנור שחומם מראש כ-12-15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות.
7. הוציאו מהתנור ותנו לעוגיות להתקרר על רשת לפני ההגשה.