1. נתחיל בניקוי הסרדינים: יש להסיר את הראש והזנב ולפתוח את הבטן כדי להוציא את הקרביים. לאחר מכן, נשטוף את הסרדינים היטב במים קרים ונייבש אותם בעזרת נייר סופג.
2. בקערה קטנה, נערבב את השומשום והשקדים הטחונים. נוסיף מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
3. בקערה נוספת, נטרוף את הביצים עם מעט מלח.
4. נטבול כל סרדין בביצה הטרופה ולאחר מכן נצפה אותו בתערובת השומשום והשקדים, נוודא שהציפוי מכסה את כל הדג.
5. נחמם שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם, נטגן את הסרדינים במשך כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים ופריכים.
6. נוציא את הסרדינים מהשמן ונניח אותם על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. נגיש את הסרדינים המטוגנים עם פלחי לימון בצד, להוספת רעננות וחמיצות.