1. מתחילים בבישול הספגטי: מביאים סיר גדול עם מים לרתיחה ומוסיפים מלח. מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי הוראות היצרן עד שהוא אל דנטה. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
2. בזמן שהספגטי מתבשל, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את השום הפרוס ומטגנים בעדינות עד שהוא מתחיל להזהיב, אך לא לשרוף. זה לוקח בערך 2-3 דקות.
3. מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום החריף ומערבבים למשך 30 שניות נוספות.
4. מוסיפים את הספגטי המבושל למחבת ומערבבים היטב כך שהשמן והשום יעטפו כל פסטה. אם התערובת נראית יבשה מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.
5. מוסיפים מלח לפי הטעם ומערבבים שוב.
6. מסירים מהאש ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים בעדינות.
7. מגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת מעל.