1. מתחילים בחיתוך הירקות: חותכים את הפלפלים לרצועות דקות, את הבצל לפרוסות דקות ואת השום קוצצים דק.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
3. מוסיפים את הבצל והשום למחבת ומטגנים עד שהבצל מתחיל להתרכך.
4. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים.
5. בזמן שהירקות מתבשלים, מתבלים את פילה הסלמון במלח, פלפל שחור ומיץ לימון.
6. מזיזים את הירקות לצד אחד של המחבת ומניחים את פילה הסלמון בצד השני.
7. מטגנים את הסלמון כ-4 דקות מכל צד עד שהוא מקבל צבע זהוב ויפה.
8. מערבבים את רוטב הסויה והדבש בקערה קטנה ושופכים על הסלמון והירקות.
9. ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט והסלמון ספוג בטעמים.
10. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.