1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הגזרים, הפלפל האדום והקישוא ומקפיצים יחד במשך כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין פריכים.
4. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים להקפיץ עוד דקה.
5. מזיזים את הירקות לצד המחבת ומניחים את פילה הסלמון במרכז המחבת, עם העור כלפי מטה.
6. מטגנים את הסלמון כ-4 דקות מכל צד עד שהוא מתבשל היטב ומקבל צבע זהוב.
7. מערבבים את רוטב הסויה והדבש בקערה קטנה ושופכים מעל הסלמון והירקות.
8. ממשיכים לבשל עוד 2 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט ומצפה את הסלמון והירקות.
9. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.