1. תחילה, יש לשטוף את הקינואה היטב תחת מים זורמים כדי להסיר את המרירות הטבעית שלה.
2. מביאים לרתיחה 2 כוסות מים בסיר בינוני, מוסיפים את הקינואה ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, עד שהקינואה סופגת את כל המים ומתרככת.
3. מסירים מהאש ומניחים לקינואה להתקרר לטמפרטורת החדר.
4. בינתיים, שוטפים את עלי התרד ומייבשים היטב.
5. בקערה גדולה מערבבים את הקינואה המבושלת, עלי התרד, אגוזי המלך, חמוציות וגבינת הפטה.
6. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, מלח ופלפל ליצירת רוטב.
7. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.
8. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים!