1. תחילה, יש לשטוף היטב את עלי התרד ולייבש אותם בעזרת מגבת נייר. חשוב שהעלים יהיו יבשים כדי שהסלט לא יהיה מימי.
2. חותכים את הפלפל החריף האדום והירוק לטבעות דקות. אם אתם לא אוהבים חריפות יתרה, ניתן להסיר את הגרעינים.
3. קוצצים את הבצל הסגול לחתיכות קטנות.
4. בקערה גדולה, מערבבים את עלי התרד, טבעות הפלפל החריף והבצל הקצוץ.
5. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים וגבינת הפטה המפוררת לסלט.
6. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתערבבו היטב.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים!