1. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני.
2. הביאו סיר עם מים לרתיחה והוסיפו את קוביות תפוחי האדמה. בשלו כ-15 דקות עד שהם רכים אך לא מתפוררים.
3. סננו את תפוחי האדמה והניחו להם להתקרר מעט.
4. בינתיים, הכינו את רוטב הטחינה: בקערה גדולה, ערבבו את הטחינה הגולמית עם המים, מיץ הלימון והשום הכתוש עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
5. הוסיפו את תפוחי האדמה המבושלים לקערה עם רוטב הטחינה וערבבו בעדינות עד שכל הקוביות מצופות ברוטב.
6. הוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל הירוק וגרעיני החמניה וערבבו שוב.
7. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והגישו בטמפרטורת החדר או קר.