1. קודם כל, נתחיל בבישול תפוחי האדמה. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני. הכניסו את הקוביות לסיר עם מים רותחים ומעט מלח, ובשלו עד שהן רכות אך לא מתפרקות, כ-10-15 דקות. סננו את המים והניחו לתפוחי האדמה להתקרר.
2. בזמן שתפוחי האדמה מתקררים, הכינו את שאר המרכיבים. קלפו את האבוקדו וחתכו אותו לקוביות. קצצו את הבצל הסגול לפיסות דקות ואת הפטרוזיליה קצצו דק.
3. בקערה גדולה, ערבבו את תפוחי האדמה הקרים עם האבוקדו, הבצל והפטרוזיליה. הוסיפו את שמן הזית, מיץ הלימון, החרדל והחומץ הבלסמי. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
4. ערבבו בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מתאחד והטעמים מתמזגים. שימו לב לא למעוך את האבוקדו יתר על המידה כדי לשמור על המרקם הקרמי.
5. הגישו את הסלט בטמפרטורת החדר או קר, ותיהנו מהטעמים המופלאים!