1. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות קטנות. הכניסו לסיר עם מים ומעט מלח והביאו לרתיחה. בשלו כ-10 דקות עד שתפוחי האדמה רכים אך לא מתפוררים.
2. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, קלפו את הגזרים וחתכו אותם לקוביות קטנות. הוסיפו את הגזרים לסיר עם תפוחי האדמה ובשלו עוד 5 דקות.
3. הוסיפו את האפונה הקפואה לסיר ובשלו עוד 2 דקות. סננו את כל הירקות והניחו להם להתקרר.
4. בקערה גדולה, ערבבו את המיונז, החרדל, שמן הזית וחומץ התפוחים. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
5. הוסיפו את הירקות המבושלים לקערה וערבבו בעדינות עד שהכל מצופה ברוטב.
6. קלפו את הביצים הקשות, חתכו לקוביות והוסיפו לסלט. ערבבו בעדינות.
7. פזרו את הבצל הירוק הקצוץ מעל והגישו את הסלט בטמפרטורת החדר או קר מהמקרר.