1. ראשית, יש לגרד את הגזרים בעזרת פומפייה גסה ולהניח בקערה גדולה.
2. להוסיף לקערה את הכוסברה והנענע הקצוצות ולערבב בעדינות.
3. בקערה קטנה נפרדת, לערבב את רוטב הסויה, מיץ הליים, הסוכר החום, שמן השומשום, פלפל הצ'ילי והשום הכתוש עד לקבלת רוטב אחיד.
4. לשפוך את הרוטב על תערובת הגזר והעשבים ולערבב היטב כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. להוסיף את הבוטנים הקלויים ולערבב שוב בעדינות.
6. לטעום ולהוסיף מלח לפי הצורך.
7. להגיש מיד או לשמור במקרר עד ההגשה.