1. בקערה גדולה, שלבו את קוביות האננס, פרוסות המלפפון, הגזר המגורר ורצועות הפלפל האדום. ערבבו בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
2. הוסיפו את הכוסברה הקצוצה והבוטנים הקלויים לקערה וערבבו שוב בעדינות.
3. בקערה קטנה, שלבו את הצ'ילי הקצוץ, רוטב הדגים, מיץ הליים, הסוכר החום ושמן השומשום. ערבבו היטב עד שהסוכר נמס והתערובת אחידה.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתכסו ברוטב.
5. טעמו והוסיפו מלח לפי הצורך. אם אתם אוהבים חריף יותר, ניתן להוסיף עוד צ'ילי קצוץ.
6. הגישו את הסלט מיד, או שמרו במקרר עד שעתיים לפני ההגשה כדי לשמור על טריותו.