1. תחילה, נשטוף את השעועית הירוקה ונחתוך את הקצוות. נבשל את השעועית במים רותחים עם מעט מלח למשך כ-5 דקות, עד שהיא מתרככת אך עדיין שומרת על פריכותה. נקרר במים קרים ונניח בצד.
2. נחתוך את הבצל הסגול לטבעות דקות ונקצוץ את עלי הנענע.
3. בקערה גדולה, נערבב את השעועית המבושלת עם הבצל, עלי הנענע, אגוזי המלך והחמוציות.
4. נכין רוטב על ידי ערבוב שמן הזית, מיץ הלימון, מלח ופלפל. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.
5. נניח לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתמזגו היטב.