1. ראשית, יש לקלף את הסלקים ולחתוך אותם לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות ודקות.
2. קלפו את הגזרים, שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה וחתכו אותם לרצועות דקות באותו האופן.
3. חתכו את תפוח העץ לרצועות דקות, והשאירו את הקליפה כדי להוסיף צבע ומרקם.
4. בקערה גדולה, ערבבו את כל השורשים החתוכים יחד עם תפוח העץ.
5. הוסיפו את אגוזי המלך הקצוצים והחמוציות המיובשות לתערובת השורשים.
6. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, חומץ הבלסמי ומיץ הלימון. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו היטב כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
8. העבירו את הסלט לכלי הגשה וקשטו בעלי פטרוזיליה טריים.
9. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!