1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את שמן הזית, החומץ הבלסמי, המלח והפלפל. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. בקערה גדולה נשים את החסה הקצוצה, נוסיף את פרוסות התפוח, החמוציות המיובשות, ואגוזי המלך הקלויים.
3. נפזר מעל את גבינת הרוקפור בחתיכות קטנות, כך שכל ביס יהיה מלא בטעם עשיר.
4. נפזר את זרעי הצ'יה מעל הסלט, הם יוסיפו קראנץ' מעניין ובריאות.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
6. נגיש מיד ונהנה מהשילוב המופלא של טעמים ומרקמים.