
 
											1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה, נערבב את המיונז, מיץ הלימון, שמן הזית, חרדל הדיז'ון והשום הכתוש. אם אתם אוהבים טעם מעט יותר עז, ניתן להוסיף את פילטי האנשובי ולמעוך אותם היטב לתוך הרוטב. נערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, ונערבב שוב. נטעם את הרוטב ונשפר תיבול במידת הצורך.
3. נשטוף את החסה הרומית היטב ונייבש אותה. נחתוך את החסה לרצועות בגודל בינוני ונניח בקערת סלט גדולה.
4. נוסיף את הקרוטונים ואת גבינת הפרמזן המגוררת לחסה.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נגיש מיד, כדי שהקרוטונים יישארו פריכים והחסה תישאר רעננה.