1. התחילו בהכנת החסה: שטפו וייבשו את העלים היטב, ולאחר מכן קרעו אותם לחתיכות בגודל ביס. הניחו בקערה גדולה.
2. חתכו את הדג המעושן לרצועות דקות והוסיפו לקערה עם החסה.
3. הוסיפו את הקרוטונים ואת גבינת הפרמזן המגוררת לקערה.
4. בקערה קטנה, ערבבו את רוטב הקיסר עם מיץ הלימון, שמן הזית, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!