1. תחילה, נשטוף את החסה הרומית היטב ונייבש אותה. נחתוך אותה לרצועות דקות ונניח בקערה גדולה.
2. להכנת הרוטב, נכניס לבלנדר את שמרי הבירה, מיץ הלימון, חרדל דיז'ון, רוטב סויה, שן השום ושמן הזית. נערבל עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
3. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבל שוב.
4. נשפוך את הרוטב על החסה ונערבב היטב עד שכל העלים מצופים ברוטב.
5. נוסיף את הקרוטונים והשקדים הקלויים ונערבב בעדינות.
6. נגיש את הסלט מיד, כדי שהקרוטונים יישארו פריכים.