
1. תחילה, יש לשטוף את עלי הקייל היטב ולייבש אותם. לאחר מכן, יש לקרוע את העלים לחתיכות בגודל בינוני ולהניח בקערת סלט גדולה.
2. מוסיפים את גרגרי הרימון לקערה עם הקייל. גרגרי הרימון מוסיפים צבע וטעם ייחודי לסלט.
3. קולים את אגוזי המלך במחבת יבשה על אש בינונית עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. מוסיפים אותם לקערת הסלט.
4. מפזרים את גבינת הפטה המפוררת מעל הסלט. הגבינה מוסיפה קרמיות וטעם עשיר.
5. מערבבים בקערה קטנה את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתמזגים יחד.
6. מגישים את הסלט מיד, ונהנים מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים.