1. תחילה, יש לשטוף את הקייל היטב ולייבש אותו. לאחר מכן, יש לקרוע את העלים לחתיכות בגודל בינוני ולהניח בקערה גדולה.
2. הוסיפו לקערה את החמוציות המיובשות, הצימוקים, השקדים הקלויים ואגוזי המלך. ערבבו בעדינות כדי שהמרכיבים יתפזרו באופן שווה.
3. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון והדבש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. הוסיפו את גבינת הפטה המפוררת מעל הסלט וערבבו בעדינות פעם נוספת.
6. הגישו את הסלט מיד, או שמרו במקרר עד להגשה.