
1. תחילה, יש לשטוף את הקייל היטב ולייבש אותו. לאחר מכן, יש לקרוע את העלים לחתיכות בגודל בינוני ולהניח בקערת סלט גדולה.
2. חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות דקות ומוסיפים לקערה עם הקייל.
3. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים ואת גבינת הפטה המפוררת לקערה.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל שחור. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים של הסלט.