1. מתחילים בהכנת הקוסקוס: מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה ומוסיפים את המים הרותחים, שמן הזית והמלח. מכסים את הקערה בניילון נצמד או מכסה ומניחים לקוסקוס לספוג את המים למשך כ-10 דקות. לאחר מכן, מערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג כדי להפריד את הגרגרים.
2. בזמן שהקוסקוס מתקרר, מכינים את הירקות: חותכים את המלפפון והעגבנייה לקוביות קטנות, קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק.
3. בקערה נפרדת, מערבבים את היוגורט עם מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
4. מוסיפים את הירקות הקצוצים לקוסקוס שהתקרר ומערבבים בעדינות.
5. מוסיפים את תערובת היוגורט לקוסקוס והירקות ומערבבים עד שהכל מתאחד.
6. מפזרים מעל את גרגרי הרימון ומגישים מיד או שומרים במקרר עד להגשה.