1. מתחילים בקילוף הקולורבים וחותכים אותם לרצועות דקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה.
2. מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את גרעיני התירס. קולים אותם במשך כ-5 דקות עד שהם מקבלים צבע זהוב וקריספי.
3. מעבירים את התירס הקלוי לקערה גדולה ומוסיפים את רצועות הקולורבי, הפלפל האדום, הכוסברה, הבצל הירוק ואגוזי המלך.
4. מערבבים את כל המרכיבים יחד בעדינות כדי לשמור על המרקם הקריספי של הקולורבי והתירס.
5. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים שוב בעדינות.
6. מגישים את הסלט מיד או שומרים במקרר עד להגשה.