1. נתחיל בהכנת הקולורבי: קולפים את הקולורבי וחותכים אותו לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל רצועות אחידות ודקות.
2. מעבירים את רצועות הקולורבי לקערה גדולה.
3. מוסיפים לקערה את העגבניות המיובשות החתוכות, הפטרוזיליה הקצוצה ואגוזי המלך הקצוצים.
4. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית עם מיץ הלימון, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתובלים היטב.
6. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
7. מגישים את הסלט מיד או שומרים במקרר עד ההגשה. הסלט נשמר היטב במקרר למשך יום אחד.