1. תחילה, חותכים את האבטיח והמלון לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. קולפים את המנגו והאננס וחותכים לקוביות בגודל דומה לאבטיח והמלון. מוסיפים לקערה.
3. שוטפים את התותים, חותכים לחצאים ומוסיפים לקערה.
4. קולפים את הקיווי וחותכים לפרוסות דקות, מוסיפים לקערה.
5. מוסיפים את הענבים הירוקים והשחורים לקערה, ניתן לחצות אותם אם רוצים.
6. סוחטים את הלימון מעל הפירות ומערבבים בעדינות.
7. מוסיפים את הדבש ומערבבים שוב בעדינות כדי שכל הפירות יקבלו מעט מהמתיקות.
8. מפזרים מעל את הנענע הקצוצה ומגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.