1. ראשית, נתחיל בהכנת הפירות. נשטוף היטב את כל הפירות תחת מים זורמים.
2. נקלף את התפוחים, האגסים והאננס ונחתוך אותם לקוביות קטנות.
3. נחתוך את התותים לחצאים ואת הבננות לפרוסות.
4. נחתוך את הענבים לחצאים אם הם גדולים.
5. נניח את כל הפירות בקערה גדולה ונוסיף את מיץ הלימון והדבש. נערבב בעדינות כדי שהפירות יתכסו במיץ.
6. נגרר את השוקולד המריר בעזרת פומפייה דקה ונפזר מעל הסלט.
7. נפזר את עלי הנענע הקצוצים מעל הסלט ונערבב בעדינות.
8. נגיש את הסלט מיד או נשמור במקרר עד ההגשה.