1. ראשית, נשטוף היטב את כל הפירות ונייבש אותם בעדינות.
2. נחתוך את התפוחים לקוביות קטנות, נשאיר את הקליפה כדי להוסיף צבע ומרקם.
3. נקלף את הבננה ונחתוך לפרוסות דקות.
4. נקלף את הקיווי ונחתוך לקוביות.
5. נחתוך את המנגו לקוביות, נוודא להוציא את הגלעין.
6. נחתוך את האננס לקוביות קטנות.
7. נחתוך את הענבים לחצאים, נוודא להוציא את הגרעינים אם יש.
8. נחתוך את התותים לפרוסות.
9. נניח את כל הפירות בקערה גדולה.
10. נוסיף את הקוקוס המגורר ונערבב בעדינות כדי שהקוקוס יתפזר באופן שווה.
11. נסחט מעל את מיץ הלימון ונוסיף את הדבש, נערבב שוב בעדינות.
12. נקשט בעלי נענע טריים ונגיש מיד.