1. התחילו בהכנת כל הפירות: חתכו את התותים לפרוסות דקות, קלפו את הקיווי וחתכו לקוביות, חתכו את המנגו לקוביות, חצו את הענבים וחתכו את התפוח לקוביות.
2. בקערה גדולה, ערבבו את כל הפירות החתוכים יחד. הוסיפו את מיץ הלימון וערבבו בעדינות כדי שכל הפירות יקבלו מעט מהחמיצות המרעננת.
3. הוסיפו את גבינת הריקוטה לפירות וערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הגבינה.
4. הוסיפו דבש לפי הטעם וערבבו שוב בעדינות.
5. העבירו את הסלט לקערת הגשה יפה וקשטו בעלי נענע טריים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והמתוקים של הסלט.