1. תחילה, נשטוף היטב את הפטריות והתרד תחת מים זורמים ונייבש אותם בעדינות בעזרת מגבת נייר.
2. נחתוך את הפטריות לפרוסות דקות ונחמם מחבת גדולה על אש בינונית עם כף שמן זית.
3. נוסיף את הפטריות למחבת ונקפיץ אותן במשך כ-3 דקות עד שהן מתרככות ומשחימות מעט.
4. נוסיף את השום הכתוש ונמשיך להקפיץ עוד דקה.
5. נכבה את האש ונעביר את הפטריות לקערת סלט גדולה.
6. נוסיף לקערה את עלי התרד ונערבב בעדינות.
7. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית הנותר, חומץ הבלסמי, מיץ הלימון, מלח ופלפל.
8. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
9. נפזר מעל את גבינת הפרמזן המגוררת ונגיש מיד.