1. תחילה, נשטוף את הפטריות היטב ונחתוך אותן לפרוסות דקות.
2. נחמם מחבת גדולה עם כף שמן זית ונוסיף את הפטריות. נטגן אותן על אש בינונית עד שהן מתרככות ומשחימות מעט, כ-5 דקות.
3. נוסיף למחבת את השום הכתוש ונערבב היטב למשך דקה נוספת.
4. נכבה את האש ונעביר את הפטריות לקערה גדולה.
5. נוסיף לקערה את גרעיני הדלעת הקלויים.
6. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית הנותר, חומץ בלסמי, סויה ודבש. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
7. נשפוך את הרוטב על הפטריות וגרעיני הדלעת ונערבב בעדינות עד שהכל מצופה היטב ברוטב.
8. נפזר מעל את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ונגיש מיד.