1. תחילה, נשטוף היטב את עגבניות השרי ונחתוך אותן לחצאים. נניח אותן בקערה גדולה.
2. להכנת הטחינה הירוקה, נערבב בקערה נפרדת את הטחינה הגולמית עם המים הקרים. נערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.
3. נוסיף לטחינה את מיץ הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות. נערבב שוב עד שהכל מתאחד.
4. נוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם ונערבב.
5. נשפוך את הטחינה הירוקה על עגבניות השרי ונערבב בעדינות עד שכל העגבניות מצופות בטחינה.
6. נוסיף כף שמן זית מעל הסלט ונערבב קלות.
7. ניתן לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו היטב.