
1. תחילה, חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה גדולה.
2. קוצצים את הבצל הסגול לחתיכות דקות ומוסיפים לעגבניות.
3. מוסיפים את החמוציות המיובשות לקערה ומערבבים בעדינות.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית והחומץ הבלסמי עד לקבלת רוטב אחיד.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
7. לפני ההגשה, מפזרים עלי בזיליקום טריים מעל הסלט להוספת רעננות וצבע.