1. תחילה, חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את גבינת החלומי לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
3. מחממים מחבת פסים על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית.
4. מניחים את פרוסות החלומי במחבת וצולים כ-2-3 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות וקריספיות.
5. מוסיפים את החלומי הצלוי לעגבניות בקערה.
6. בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית הנותר, חומץ הבלסמי והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
7. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.
8. מוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוצים, הצנוברים הקלויים, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
9. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים!