1. מתחילים בבישול הסלקים: שוטפים את הסלקים היטב ומבשלים אותם בסיר עם מים רותחים עד שהם רכים, כ-30 דקות. לאחר מכן, מסננים ומקררים מעט.
2. קולפים את הסלקים וחותכים אותם לקוביות בגודל בינוני. מניחים בקערה גדולה.
3. מפוררים את גבינת העיזים ומוסיפים לקערה עם הסלקים.
4. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים לקערה.
5. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את החומץ הבלסמי, שמן הזית, הדבש, המלח והפלפל. טורפים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
6. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. מקשטים בעלי רוקט ומגישים מיד.