1. התחילו בלשטוף את הנבטים היטב תחת מים זורמים, ולאחר מכן ייבשו אותם בעדינות בעזרת מגבת נייר.
2. חממו מחבת קטנה על אש בינונית והוסיפו את הצנוברים. קלוי אותם בעדינות תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. זהירות לא לשרוף אותם!
3. בקערה גדולה, ערבבו את הנבטים עם שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע בנבטים.
4. הוסיפו את הצנוברים הקלויים לסלט וערבבו שוב בעדינות.
5. הגישו מיד ותיהנו מהפריכות והטעמים המדהימים!