
											1. תחילה, יש לשטוף היטב את המלפפונים והפירות היער. חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים את פירות היער לקערה עם המלפפונים. אם הפירות גדולים מדי, ניתן לחתוך אותם לחצאים.
3. מפזרים מעל את אגוזי המלך הקצוצים ואת גבינת הפטה המפוררת.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית עם החומץ הבלסמי, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. מקשטים בעלי נענע טריים ומגישים מיד.