1. תחילה, קחו את הכרוב וחתכו אותו לרצועות דקות. אם יש לכם מנדולינה, זה הזמן להשתמש בה כדי לקבל רצועות אחידות ודקות.
2. הניחו את רצועות הכרוב בקערה גדולה.
3. הוסיפו את החמוציות המיובשות ואת אגוזי המלך הקצוצים לקערה עם הכרוב.
4. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית עם החומץ הבלסמי, והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט מרענן וטעים!