1. תחילה, חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים את הגזר המגורד והבצלים הירוקים הקצוצים לכרוב ומערבבים היטב.
3. בקערה נפרדת, מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום, חומץ האורז והסוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין.
4. יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
5. מוסיפים את השומשום הקלוי ומערבבים שוב.
6. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
7. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.