1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. חתכו את הכרובית לפרחים קטנים והניחו על תבנית אפייה.
3. זלפו מעל שמן זית, פזרו מלח ופלפל, וערבבו היטב כך שכל הפרחים יהיו מצופים.
4. אפו בתנור כ-25 דקות, עד שהכרובית מזהיבה ורכה.
5. בזמן שהכרובית בתנור, הכינו את הטחינה: ערבבו את הטחינה הגולמית עם מים, מיץ לימון וקורט מלח עד לקבלת מרקם חלק.
6. הוציאו את הכרובית מהתנור ותנו לה להתקרר מעט.
7. העבירו את הכרובית לקערת הגשה, זלפו מעל את הטחינה ופזרו סומאק, פטרוזיליה וגרעיני רימון.
8. הגישו מיד ותיהנו!